Αρχική σελίδα » Γραμματεία » Ολες οι Ανακοινώσεις » Προβολή νέων

Προβολή νέων

19.06.2012

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2012-2013

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών γνωστοποιεί ότι δέχεται αιτήσεις για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, ακαδημαϊκού έτους 2012-2013, το οποίο οδηγεί στην απονομή:

 

Ι. Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MASTER) στους Τομείς:

  1. 1.      Κλινική Φαρμακευτική
  2. 2.      Συνθετική Φαρμακευτική Χημεία
  3. 3.      Φαρμακευτική Ανάλυση-Έλεγχος Ποιότητας
  4. 4.      Ραδιοφαρμακευτική Χημεία
  5. 5.      Απομόνωση, Ανάπτυξη, Παραγωγή και Έλεγχος Βιοδραστικών Φυσικών Προϊόντων

ΙΙ. Διδακτορικού Διπλώματος (Ph.D) στις Φαρμακευτικές Επιστήμες:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πληροφορίες για την οργάνωση των σπουδών καθώς και των παρεχόμενων μαθημάτων βρίσκονται στον οδηγό Σπουδών του Τμήματος Φαρμακευτικής (http://www.pharm.uoa.gr/grammateia) και στην ιστοσελίδα του Τμήματος (http://www.pharm.uoa.gr).

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 

Ι. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MASTER)

 

Προϋποθέσεις εγγραφής

Στην ειδίκευση Ι. 1. «Κλινική Φαρμακευτική» γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Τμημάτων Φαρμακευτικής της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων της αλλοδαπής (αντιστοιχία Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.).  Στην περίπτωση που ο υποψήφιος είναι αλλοδαπός, απαραίτητη επάρκεια Ελληνικής Γλώσσας  επιπέδου τουλάχιστον C1, εκτός εάν είναι απόφοιτος Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.  Επίσης, απαιτούνται δύο συστατικές επιστολές και επαρκής γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επίπεδο τουλάχιστον Β2).

Στις ειδικεύσεις Ι. 2. «Συνθετική Φαρμακευτική Χημεία», Ι. 3. «Φαρμακευτική Ανάλυση-Έλεγχος Ποιότητας», και Ι. 4. «Ραδιοφαρμακευτική Χημεία» γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων : Φαρμακευτικής, Χημείας, Χημικών Μηχανικών, Βιολογίας και Ιατρικής από ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντιστοίχων της αλλοδαπής.

Στην ειδίκευση Ι. 5. «Απομόνωση, Ανάπτυξη, Παραγωγή και Έλεγχος Βιοδραστικών Φυσικών Προϊόντων» γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων : Φαρμακευτικής, Χημείας, Χημικών Μηχανικών, Βιολογίας, Ιατρικής, Επιστήμης Υλικών, Κτηνιατρικής και Γεωπονικής από ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντιστοίχων της αλλοδαπής καθώς και αντιστοίχων Τμημάτων Τ.Ε.Ι. οι οποίοι ανάλογα με το Τμήμα προέλευσης θα εξετάζονται σε μαθήματα που καθορίζει ο Τομέας.

Για τις ειδικεύσεις Ι. 2, Ι. 3 και Ι. 4 οι υποψήφιοι άλλων Τμημάτων (εκτός των Φαρμακευτικών Τμημάτων), κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών τους, θα πρέπει να παρακολουθήσουν και να εξεταστούν επιτυχώς σε ένα προπτυχιακό εξαμηνιαίο μάθημα Φαρμακευτικής Χημείας και Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και για την ειδίκευση Ι. 5 οι υποψήφιοι πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων (εκτός των Φαρμακευτικών Τμημάτων) να εξεταστούν σε ύλη του μαθήματος Φαρμακογνωσίας την οποία θα καθορίζει ο οικείος Τομέας.

 

Κριτήρια επιλογής

Για την επιλογή των Μεταπτυχιακών φοιτητών θα ληφθούν υπόψη ο βαθμός πτυχίου, η επίδοση στα συναφή προς το ΠΜΣ προπτυχιακά μαθήματα, η γνώση ξένων γλωσσών (ιδίως της αγγλικής), η τυχόν υπάρχουσα ερευνητική δραστηριότητα & επαγγελματική εμπειρία & οι συστατικές επιστολές, Όσοι υποψήφιοι δεν μπορούν να καταθέσουν τεκμήριο γνώσης της αγγλικής γλώσσας θα λάβουν μέρος σε ειδικές εξετάσεις.

Ειδικά για την ειδίκευση Ι.1. «Κλινική Φαρμακευτική» η επιλογή των Μεταπτυχιακών Φοιτητών γίνεται με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

Βαθμός Πτυχίου (σταθμισμένος με βάση τον

Μ.Ο. του Τμήματος τα 2 τελευταία χρόνια)                                           x 500

Bαθμός πτυχιακής εργασίας                                                                  x 100

Πτυχιακή εργασία στην Κλινική Φαρμακευτική ή

Φαρμακοκινητική ή Φαρμακολογία ή Βιοφαρμακευτική                         + 200 μόρια

Μ.Ο. στα μαθήματα:                                                                             x 100

  1. ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ (Ι & ΙΙ/2)
  2. ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΑ (Ι & ΙΙ/2)
  3. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ (Ι & ΙΙ/2)
  4. ΒΙΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ-ΦΑΡΜΑΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ Ι
  5. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ
  6. ΠΑΘΟΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΝΟΣΩΝ /

   ΒΙΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ-ΦΑΡΜΑΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΙ                      

Δημοσιεύσεις σε περιοδικά ή Συνέδρια με κριτές                                  50 μόρια κάθε μία

Σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο ή Η/Υ                                          2 μόρια / ώρα

Εργασιακή εμπειρία σχετική με το αντικείμενο                                      50 μόρια / εξάμηνο

Συνέντευξη                                                                                          0-50 μόρια

 

Δίδακτρα

Στην ειδίκευση Ι. 1 καταβάλλονται δίδακτρα που ανέρχονται σε 1.000 € ετησίως.  Ο Φοιτητής πρέπει να έχει επικουρήσει στην εκπαίδευση των Προπτυχιακών Φοιτητών της Φαρμακευτικής στα Εργαστήρια Βιοφαρμακευτικής-Φαρμακοκινητικής τουλάχιστον 30 ώρες.

Στην ειδίκευση Ι. 5 καταβάλλονται δίδακτρα που ανέρχονται σε 500 € ανά εξάμηνο μόνο για τα δύο πρώτα εξάμηνα.

Για την ειδίκευση Ι. 5 οι φοιτητές θα μπορούν να απαλλάσσονται των διδάκτρων και να τους ανατίθεται από τον Τομέα βοηθητικό έργο στα Εργαστήρια και την επιτήρηση εξετάσεων των Προπτυχιακών φοιτητών.

Στις ειδικεύσεις Ι. 2, Ι. 3 και Ι. 4 δεν καταβάλλονται δίδακτρα αλλά οι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές προσφέρουν Βοηθητικό Εκπαιδευτικό Έργο στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών.

Δικαιολογητικά

Καλούνται οι υποψήφιοι να υποβάλουν, από τη δημοσίευση μέχρι 29 Σεπτεμβρίου 2012 στη Γραμματεία του Τμήματος Φαρμακευτικής, Πανεπιστημιόπολη-Ζωγράφου 157 71, τηλ.: 210-7274666 (αρμόδια κα Aικ. Νικολαΐδου) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

  1. 1.      Αίτηση σε ειδικό έντυπο, χορηγούμενο από τη Γραμματεία.
  2. 2.      Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει ότι θα λάβουν το πτυχίο τους πριν την έναρξη των μαθημάτων.
  3. 3.      Βεβαίωση ισοτιμίας ή αντιστοιχίας πτυχίου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (όσοι προέρχονται από Πανεπιστήμια του εξωτερικού).
  4. 4.      Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.
  5. 5.      Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή και επαγγελματική δραστηριότητα και τις πιθανές επιστημονικές δημοσιεύσεις του Υποψηφίου.
  6. 6.      Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης μίας ή και περισσοτέρων ξένων γλωσσών. Οι αλλοδαποί πρέπει να τεκμηριώνουν και τη γνώση της Ελληνικής γλώσσας.
  7. 7.      Δύο συστατικές επιστολές (με ονοματεπώνυμο, τον τίτλο, την διεύθυνση και το τηλέφωνο του συντάξαντος) – εξαιρούνται οι Πτυχιούχοι Φοιτητές του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

ΙΙ. Διδακτορικό Δίπλωμα (Ph.D) στις Φαρμακευτικές Επιστήμες:

Προϋποθέσεις για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος

 

α) Κάθε μεταπτυχιακός φοιτητής που επιθυμεί να εκπονήσει διδακτορική διατριβή ανακηρύσσεται υποψήφιος διδάκτορας. Οι προϋποθέσεις για την ανακήρυξή του είναι να έχει περατώσει επιτυχώς τον κύκλο των μαθημάτων Μ.Δ.Ε. και να έχει κριθεί κατάλληλος από την Συντονιστική Επιτροπή.

β) Με εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής η Γ.Σ.Ε.Σ. ανακηρύσσει τους υποψήφιους διδάκτορες λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 7 της σχετικής υπουργικής απόφασης.

γ) Κάθε υποψήφιος διδάκτορας οφείλει να βρει επιβλέποντα πριν από την ανακήρυξή του.

δ) Η τριμελής συμβουλευτική επιτροπή για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής ορίζεται από την Γ.Σ.Ε.Σ. σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 2 του Ν. 3685/2008.

 

Δυνατότητα εκπόνησης Διδακτορικής Διατριβής από κατόχους Μ.Δ.Ε. (Master) άλλων Τμημάτων Ελληνικών ή Ξένων Πανεπιστημίων

 

Υποψήφιοι Διδάκτορες μπορούν να ανακηρυχθούν και κάτοχοι Μ.Δ.Ε. (Master) άλλων Τμημάτων Ελληνικών ή Ξένων Πανεπιστημίων, εφόσον το Μ.Δ.Ε. (Master) είναι συναφές με τα γνωστικά αντικείμενα του Τομέα στον οποίον οι ενδιαφερόμενοι θα εκπονήσουν Διδακτορική Διατριβή. Οι κάτοχοι τίτλων της αλλοδαπής θα πρέπει να έχουν ισοτιμία από τον ΔΟΑΤΑΠ. Οι τυχόν επιπρόσθετες απαιτήσεις που κριθούν απαραίτητες για την ανακήρυξη υποψηφίων Διδακτόρων θα υποδεικνύονται στους ενδιαφερόμενους από τις επιτροπές ειδίκευσης των Μ.Δ.Ε.

Ελάχιστος χρόνος για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος ορίζεται σε τρία χρόνια.

Ο αριθμός των υποψηφίων διδακτόρων που ανακηρύσσονται κατ΄ έτος ορίζεται κατ΄ ανώτατο όριο σε δέκα πέντε (15) φοιτητές-τριες.

Ο Διευθυντής

του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

 

 

Καθηγητής Παναγιώτης Μαράκος

 

 

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

 

 

NATIONAL AND KAPODISTRIAN

UNIVERSITY OF ATHENS

TMHMA ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

Τομέας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας

FACULTY OF PHARMACY

Department of Pharmaceutical Technology

Διευθυντής: Καθηγητής Παναγιώτης  Μαχαίρας

Τηλ.: 210 7274026

Fax: 210 7274027

Εmail: macheras[at]pharm.uoa[dot]gr

Ταχ.Δ/νση:Πανεπιστημιόπολη, Ζωγράφου 157 71, Αθήνα

Director: Professor Panos  Macheras

Τel.: (+30)  210 7274026

Fax: (+30) 210 7274027

Εmail: macheras[at]pharm.uoa[dot]gr

Mailing Address:Panepistimiopolis,Zographou 157 71, Greece

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

«ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

          Το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει οργανώσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) το οποίο οδηγεί στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στη «Βιομηχανική Φαρμακευτική».

          Στο Π.Μ.Σ. διδάσκουν κυρίως μέλη Δ.Ε.Π. του Τομέα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλη Δ.Ε.Π. άλλων Πανεπιστημιακών Τμημάτων του εσωτερικού, ενώ διαλέξεις-σεμινάρια δίδουν διακεκριμένοι επιστήμονες από συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια της Ευρώπης, Φαρμακευτικές Βιομηχανίες και τον Ε.Ο.Φ.

          Το Π.Μ.Σ. περιλαμβάνει μαθήματα, εργαστηριακές ασκήσεις και πρακτική εξάσκηση στη Φαρμακευτική Βιομηχανία.  Τα μαθήματα διακρίνονται σε υποχρεωτικά και μαθήματα επιλογής.  Για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε. απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση των μαθημάτων που είναι κατανεμημένα στα δύο πρώτα εξάμηνα και η εκπόνηση μεταπτυχιακής ερευνητικής εργασίας στο δεύτερο έτος.  Το Π.Μ.Σ. παρέχει τη δυνατότητα και απόκτησης Διδακτορικού Διπλώματος μετά τη λήψη του Μ.Δ.Ε., υπό την προϋπόθεση ότι η σχετική αίτηση του υποψηφίου θα γίνει δεκτή από τη Γ.Σ.Ε.Σ. του Τμήματος.

          Υποψήφιοι δύνανται να είναι απόφοιτοι Τμημάτων/Σχολών Α.Ε.Ι./Τ.Ε.Ι. Φαρμακευτικής, Χημείας, Χημικών Μηχανικών, Βιολογίας, Επιστήμης Υλικών, Βιοτεχνολογίας, Βιοχημείας της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων της αλλοδαπής (αντιστοιχία Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.).  Στην περίπτωση που ο υποψήφιος είναι αλλοδαπός, απαιτείται επάρκεια Ελληνικής γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον C1, εκτός εάν είναι απόφοιτος Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.  Επίσης απαιτούνται δύο συστατικές επιστολές και επαρκής γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επίπεδο τουλάχιστον Β2).

          Ο ανώτερος αριθμός Μεταπτυχιακών Φοιτητών, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, για το Π.Μ.Σ. δεν μπορεί να υπερβαίνει τους εννέα (9).

          Το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στα 1.000 € ετησίως.  Σε ειδικές περιπτώσεις, το Τμήμα, μετά από πρόταση του Τομέα, θα έχει τη δυνατότητα να χορηγεί υποτροφίες που θα καλύπτουν το ποσό των διδάκτρων, ή μέρος αυτών.

           

Η επιλογή των Μεταπτυχιακών Φοιτητών γίνεται με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

- Βαθμός Πτυχίου (σταθμισμένος με βάση τον

  Μ.Ο. του Τμήματος τα 2 τελευταία χρόνια)                         x 500

- Bαθμός πτυχιακής εργασίας                                            x 200

- Πτυχιακή εργασία στη Φαρμακευτική Τεχνολογία ή

  Βιοφαρμακευτική ή Φαρμακοκινητική ή Κοσμητολογία      + 200 μόρια

- Δημοσιεύσεις σε περιοδικά ή Συνέδρια με κριτές                50 μόρια κάθε μία

- Σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο ή Η/Υ                       2 μόρια / ώρα

- Εργασιακή εμπειρία σχετική με το αντικείμενο                            50 μόρια/εξάμηνο

- Συνέντευξη                                                                    0-50 μόρια

          Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται μέχρι 15-10-2012 να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιόπολη, Ζωγράφου 157 71, τηλ.: 210 7274666,  fax: 210 7274059):

  1. Αίτηση σε ειδικό έντυπο, χορηγούμενο από τη Γραμματεία
  2. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση ότι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς όλα τα μαθήματα που απαιτούνται για τη λήψη πτυχίου
  3. Βεβαίωση ισοτιμίας ή αντιστοιχίας πτυχίου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (όσοι προέρχονται από Πανεπιστήμια του εξωτερικού)
  4. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας
  5. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή και επαγγελματική δραστηριότητα και τις πιθανές επιστημονικές εργασίες του Υποψηφίου
  6. Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας (επίπεδο τουλάχιστον Β2). Στην περίπτωση που ο υποψήφιος είναι αλλοδαπός απαιτείται επάρκεια Ελληνικής Γλώσσας επιπέδου τουλάχιστον C1, εκτός εάν είναι απόφοιτος Ελληνικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος
  7. Δύο συστατικές επιστολές (με το ονοματεπώνυμο, τον τίτλο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του συντάξαντος)

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Φαρμακευτικής (κ. Κατερίνα Νικολαϊδου, τηλ: 210 7274666).

 

Αθήνα, 09/05/2012

Ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

 

 

Καθηγητής Παναγιώτης Μαχαίρας

 

 

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

 

 

Προς

 

 

 

Τη Γραμματεία

ΑΙΤΗΣΗ

του Τμήματος Φαρμακευτικής

 

του Πανεπιστημίου Αθηνών

ΕΠΩΝΥΜΟ:................................................................................

 

 

Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή μου

ΟΝΟΜΑ: .......................................................................................

στη διαδικασία επιλογής για την εγγραφή μου

 

στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ: ........................................................................

στις Ειδικεύσεις:

 

 

Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: ...........................................................

1.Κλινική Φαρμακευτική                       

..............................................................................................................

2.Συνθετική Φαρμακευτική Χημεία      

ΑΡΙΘ.:...............ΠΟΛΗ:.............................................................

3.Φαρμακευτική Ανάλυση-Έλεγχος Ποιότητας

Τ.Κ.: .................................................................................................

4.Ραδιοφαρμακευτική Χημεία

ΝΟΜΟΣ:........................................................................................

5.Απομόνωση,Ανάπτυξη,Παραγωγή &

 

ΤΗΛ.: ...............................................................................................

   Έλεγχος Βιοδραστικών Φυσικών    Προϊόντων  

 

6.Βιομηχανική Φαρμακευτική

ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ:........................................................................

 

 

 

ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

 

Επισυνάπτω:

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ/ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ   

  1. Αντίγραφο Διπλώματος/πτυχίου*

 

  1. Αναλυτική βαθμολογία*

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ 

  1. Βιογραφικό σημείωμα

 

  1. Φωτοτυπία αστυνομικής Ταυτότητας

ΤΜΗΜΑΤΟΣ:............................................................................

  1. Τυχόν Επιστημονικές δημοσιεύσεις

 

  1. Δίπλωμα ξένης γλώσσας

ΣΧΟΛΗΣ:......................................................................................

  1. Συστατικές Επιστολές

 

Για κάθε συστατική Επιστολή

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ:.............................................................

συμπληρώστε ονοματεπώνυμο, τίτλο,

 

διεύθυνση, και τηλέφωνο.

Αν είστε πτυχιούχος της αλλοδαπής αναγνώριση από Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης

1..............................................................................................

Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης)

 

Αριθ. Πράξης:...................................................................................

2..............................................................................................

ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

α)........................................................................................................

3..............................................................................................

β)........................................................................................................

*ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ   ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

γ)........................................................................................................

Αθήνα..................

 

Ο/Η Αιτ…………

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΩΣ: 15/10/2012

 

 

 

 

(υπογραφή)