Αρχική σελίδα » Προβολή Ανακοινώσεις Μεταπτυχιακών

Προβολή εκδήλωσης

18.09.2019

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018-2019

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Η ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος Φαρμακευτικής οι οποίοι περάτωσαν επιτυχώς όλα τα προβλεπόμενα στο πρόγραμμα σπουδών μαθήματα για τη λήψη του πτυχίου τους, καθώς και την πρακτική τους άσκηση,κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου, ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14:00 στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου,στο Κεντρικό Κτήριο (Προπύλαια), επί της οδού Πανεπιστημίου 30, στην Αθήνα.

Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας οι ορκιζόμενοι -και μόνο αυτοί- πρέπει να παρευρίσκονται στο χώρο των Προπυλαίων μία (1) ώρα νωρίτερα (δηλ. 13:00) από την καθορισμένη ώρα της ορκωμοσίας προκειμένου να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία. Μετά την προσέλευσή τους, παραλαμβάνουν τήβεννο και επιτηβέννιο με την προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας, η οποία θα τους επιστραφεί μετά το πέρας της τελετής από τον αρμόδιο υπάλληλο της Γραμματείας, κατά  την παράδοση της τηβέννου και του επιτηβέννιου, αφού υπογράψουν στον κατάλογο συμμετοχής στην ορκωμοσία.

Επισημαίνεται ότι, κάθε ορκιζόμενος μπορεί να προσκαλέσει στην τελετή ορκωμοσίας έως τέσσερα (4) άτομα το ανώτατο.

Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση για ορκωμοσία, πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11.00-12.00 προκειμένου να ακυρωθεί η φοιτητική τους ταυτότητα, το φοιτητικό τους εισιτήριο (πάσο) και το βιβλιάριο υγείας (εφόσον έχουν προμηθευτεί από το Πανεπιστήμιο) και να παραλάβουν υποχρεωτικά πριν την ορκωμοσία την καθομολόγηση του/της πτυχιούχου.

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ:

Οι καλεσμένοι εισέρχονται στον χώρο διεξαγωγής της τελετής 15 λεπτά πριν από την έναρξη της τελετής.

Λόγω σεβασμού στο Ιστορικό Κτήριο του Πανεπιστημίου και στην τελετή ορκωμοσίας, απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός της Αίθουσας Τελετών, καθώς και η ρίψη κομφετί και η χρήση κόρνας, καραμούζας κ.ά., τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Κτηρίου.

 

                                                                                               Αθήνα 18-09-2019

                                                                                             Από τη Γραμματεία του

                                                                                                            Τμήματος Φαρμακευτικής